Jukola 2014

Jere Katvala (vas.) ja Hannu Saari.
Harri Kuusela.
Aki Toivonen (vas.) ja Akseli Kauppi.

Jukola on juostu

 

Epilän Esa on kotiutunut Kuopio-Jukolasta ja keskittyy jo ensi vuoden kisaan. Se juostaan Paimion kallioilla.

Jussit

Jussien ykkösjoukkueen sijaluku on oli 591. Joukkueessa juoksivat Otto Ruusunen, Hannu Saari, Jussi Houttu, Eero Heino, Kai Mäenpää, Tomi Heikkilä ja Jere Katvala.

Kakkosjoukkueen sijoitus oli 1183:s. Joukkueessa suunnistivat Kari Maijala, Veli Syrjälä, Petri Saksala, Kalle Heino, Hannu Haapamäki, Tuomas Etula ja Risto Uusimaa.

Kolmosoukkue ei saanut tulosta, sillä ankkuri sairastui juuri ennen viestiä ja seitsemän veljeksen joukko supistui kuudeksi. Joukkueessa juoksivat Jari Toivonen, Heikki Haapamäki, Harri Kuusela, Akseli Kauppi, Julius Hirvonen ja Aki Toivonen.

Venlat

Venlojen ykksöjoukkue pääsi sijalle 322. Siinä juoksivat Johanna Perkkalainen, Merja Toivonen, Sari Maijala ja Tanja Ilomäki.

Kakkosjoukkue sijoittui 894:nneksi. Viestiä veivät Heli Anttila, Marja-Liisa Ruusunen, Elina Lusa-Järvinen ja Mirja-Liisa Sulander.

Kolmosjoukkueen sijoitus oli 943:s. Siinä juoksivat Heli Lehtomäki, Anna Malmberg-Virta, Noora Moisio ja Kaisa Männistö.

Lisäksi viestiin osallistui nelosjoukkueen aloittaja Pirkko Latvasto, mutta hänelle ei saatu joukkuetovereita, joten viesti jäi ensimmäiseen osuuteen.Lisätietoa Jukolan viestistä löydät täältä.

 

PDF-tiedostoYU_20140402_A35.pdf (276 kB)
Ylöjärven Uutisten juttu Jukolan viestistä 2.4.2014.