Kilpailukutsu

Tulostettava kilpailukutsu

PDF-tiedostoKilpailukutsu.pdf (193 kB)

Sprinttisuunnistuksen SM-kilpailu R1 ja R2 Tampereen Epilässä lauantaina 19.9.2015.  Maailmanrankikilpailu (WRE)

SM-kilpailuohje

Kilpailuissa noudatetaan SSL:n sääntöjä, SM-kilpailuista annettuja erillisohjeita ja WRE-sääntöjä. Kilpailukohtaiset tarkennukset ja kilpailuohjeet tulevat järjestäjien kisasivuille ennen tapahtumaa.

Sarjat

H21, H20, H18, H17, H16, H15, H14, H35-H85
D21, D20, D18, D17, D16, D15, D14, D35-D85

Kilpailujen ohjeajat

Sääntöjen mukaiset.

Osanottomaksut

Kaikissa sarjoissa 33 euroa.

Ilmoittautuminen

Ne suunnistajat, joilla on SSL-lisenssi tai jotka edustavat suomalaista seuraa, ilmoittautuvat IRMA:n. Pelkästään WRE-kisaan ilmoittautuvat, joilla ei ole suomalaista lisenssiä, ilmoittautuvat IOF Eventor:iin.

Ilmoittautumiset viimeistään 9.9.2015 kuluessa. WRE ilmoittautumiselle oma ohjeensa englanninkielisessä kutsussa. Ei jälki-ilmoittautumisia.

H/D 21 huomioikaa! Kaikilla WRE kilpailuun ilmoittautuvilla on oltava IOF:n myöntämä tunnus (ID). Jos sellaista ei ole, sen voi pyytää osoitteesta: new_AthleteID@orienteering.org käyttäen IOF:n sivuilta http://orienteering.org/foot-orienteering/event-organizing/world-ranking-instructions/ löytyvää kaavakepohjaa (IOF Athlete ID request template).

Harjoitus- ja kilpailukieltoalue

http://www.epilanesa.net/kilpailut/sm-sprintti-2015/harjoitus-ja-kilpailukieltoalue/

Harjoitteleminen ja kartan kanssa liikkuminen alueella on kielletty. Tarkempia tietoja on kilpailuohjeissa ja kisasivustolla.

Kilpailukeskus ja opastus

Kilpailukeskukseen on opastus Pispalan valtatieltä Epilästä 19.9 klo 07 alkaen. Kilpailijoita pyydetään käyttämään mahdollisuuksien mukaan julkisia kulkuvälineitä. Bussilinjat 8,11,13,17,29,36,80 ja 85 ajavat kilpailukeskuksen vierestä Pispalan valtatietä pitkin, pysäkki Epilä (1518).

Kilpailukeskuksen alueella ei ole turvallisuussyistä kilpailijoiden autojen pysäköintimahdollisuutta, vaan autot pysäköidään Teivon ravikeskuksen alueelle. Mikäli autolla tuleva haluaa jättää matkustajia, tulee se tehdä Epilänkadun varteen, josta on noin 400 m kävely kilpailukeskukseen. Polkupyörällä tulevat opasteiden mukaisesti.

Linkki Tampereen karttaan: http://www.paikkatietoikkuna.fi/web/fi/kartta?p_p_id=Portti2Map_WAR_portti2mapportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=exclusive&published=true&viewId=5551.

Tarkempi ohjeistus löytyy kilpailuohjeista ja kisasivustosta. Kisasivustolle tulee myös karttapiirros pysäköinnistä ja matkustajien jättämisestä.

Pysäköinti

Pysäköinti on Teivon ravikeskuksessa (osoite Ravitie, Ylöjärvi (61º 31' 45" / 23º 37' 49")), opastus Paasikiventieltä (Tampere-Vaasa) Teivon ABC:n ja Ravitien risteyksestä.

Linja-autokuljetus kilpailukeskukseen, matka-aika noin 10 minuuttia. Pysäköinti, sisältäen kuljetukset kilpailukeskukseen ja takaisin, 5€/ajoneuvo. Pysäköinti maksetaan kilpailun infoon tai lähtiessä Teivoon. 1. kuljetus lähtee Teivon raviradalta klo 07.30. Paluukuljetukset alkaen klo 12.

Lähtöajat

Karsinnan lähtöajat tulevat internetiin Epilän Esan kotisivuille 16.9.2015, http://www.epilanesa.net/kilpailut/sm-sprintti-2015. Karsintakilpailun lähtöluettelot muodostuvat SSL:n suunnistuksen sprintin on line- rankin 9.9.2015 tilanteen perusteella ja sarjoissa H21 ja D 21 myös sprintin maailmanrankin 9.9.2015 tilanteen perusteella IOF:n ja SSL:n sääntöjen mukaisesti. Karsinnan lähdöt alkaen klo 09.30. B-finaalien lähdöt alkaen klo 13.00 ja A-finaalien lähdöt alkaen klo 14.00.

Kartta

Painettu sprinttisuunnistuskartta 7/2015 ISSOM 2007 standardin mukainen, mittakaava 1:4000. Käyräväli 2m. Koko A4. Kartta on muovisuojuksessa.

Leimaustapa

EMIT-leimaus. EMIT-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos EMIT-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa lainakortin, vuokra 5€. Palauttamattomasta EMIT-kortista veloitetaan 75€.

Asusteet

Piikkarit ja nastarit on kielletty!

Kilpailunumerot

Kaikissa sarjoissa käytetään kilpailunumeroita. Numerot ovat lähtökynnysalueella. Myös ryhmä 2:n sarjojen (H/D35 – H/D 85) numerot ovat lähtökynnysalueella. A-finaali juostaan uusilla numeroilla. Ei kiinnitystarvikkeita.

Lähtökynnys ja matkat lähtöpaikoille

Matkaa karsinnan lähtökynnykselle kilpailukeskuksesta noin 1400 m. Lähtökynnysaika (sarjat H/D14-H/D21) klo 10.00, jolloin lähtökynnys sulkeutuu. Matka lähtökynnykseltä lähtöpaikalle on 200 m. Kilpailijat kutsutaan lähtökynnysalueelta lähtöön 6 minuuttia ennen starttiaikaa.

Ryhmä 2:n sarjojen karsinnan lähtöpaikalle on matkaa 1500 m. Lähtöön 2 kuljetaan R1:n lähtökynnysalueen kautta, josta lähtöön 2 on matkaa 100 m. Ryhmä 2:n sarjoilla ei ole lähtökynnystä.

Lähtökynnysalueella on WC:t ja lämmintä odotustilaa.

A-finaalin lähtökynnykselle on matkaa 1300 m, josta lähtöön edelleen 700m. Lähtökynnysaika A-finaaliin klo 14.15, jolloin kynnys sulkeutuu. Lähtökynnysalueella on WC:t ja lämmintä odotustilaa.

B-finaalin lähtöön on matkaa 1800 m. B-finaalin lähtöön kuljetaan A-finaalin lähtökynnysalueen kautta, josta lähtöön on 500 m. Lähtökynnysalueelta löytyvät WC:t ja lämmintä odotustilaa. B-finaalilla ei ole lähtökynnystä.

Järjestäjä kuljettaa kilpailijoiden varusteet molemmilta lähtökynnysalueilta kilpailukeskukseen. Varatkaa varusteille muovipussi tarvittavine tunnisteineen mukaan.

Pukeutuminen ja pesut

Sisätiloissa.

Ravintola

Kilpailukeskuksessa on mahdollisuus ruokailuun ja kahvilapalveluihin. Tampereen Ateria tarjoaa kahden vaihtoehdon lounasta. Lounaan hinta on 6 €. Jotta vältyttäisiin tuhlaukselta, pyytäisimme ennakkoilmoitusta ruokailuun. Ennakkoilmoitus ei ole sitova.

Muksula

Sisätiloissa.

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja Kari Maijala
Ratamestari Petri Annila
Kartoitus Kimmo Viertola
Tiedottaja Jari Toivonen
Ratavalvoja Matti Mäntyniemi (TY)
Kilpailun TA/SEA Jari Kymäläinen SSL/IOF

 

Tervetuloa Tampereelle!

Epilän Esa ry