Liity jäseneksi

Ohjeita jäsenhakemuksen täyttämiseen

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevat tiedot ja lähettämällä hakemuksen sivun lopussa olevan painikkeen kautta. Vastaamme sähköpostitse pyyntöösi mahdollisimman pian. Tämän takia on tärkeää, että määrität alla sähköpostiosoitteen, jonne lähetämme vastauksen. Sähköpostissa saat tarvittavat tiedot jäsenmaksun suoritusta varten. Jäsenmaksun suoritus on edellytys jäsenhakemuksen hyväksymiselle.

Jos useampi perheenjäsen haluaa liittyä seuran jäseneksi samanaikaisestii, niin valitettavasti lomake on täytettävä jokaisen perheenjäsenen osalta erikseen. 

Lomaketta täyttäsesä on hyvä noudattaa seuraavia ohjeita:

  • Kentät Sähköpostiosoite ja Salasana muodostavat tunnukset jäsensivustollemme.
  • Huoltajan sähköpostiosoite tarkoittaa sähköpostiosoitetta, johon sähköpostitiedotteet voidaan ohjata. Jos lapselle ei määritetä omaa sähköpostiosoitetta, silloin kenttä Salasana jätetään täydentämättä. Huoltajan sähköpostiosoite ja Salasana eivät muodosta tunnuksia, jolla pääsisi jäsensivustollemme.
  • Sisaruksille voi laittaa samat huoltajan sähköpostiosoitteet. Tässä tapauksessa huoltajan sähköpostiin tulevien tiedotteiden määrä ei monin kertaistu, vaan niitä tulee yksi per tiedoite per sähköpostiosoite.
  • Jos lapset tai nuoret haluavat tai tarvitsevat pääsyn jäsensivustolle, niin silloin heille pitää määrittää omat henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ja salasanat alla olevan lomakkeen kautta. Tällöin täydennä kentät Sähköposti ja Salasana. Huomoi tässä tapauksessa seuraavat asiat:
    • Älä käytä samaa sähköpostiosoitta useammalle lapselle.
    • Älä laita lapsellesi omaa sähköpostiosoitettasi, jos olet seuran jäsen ja kyseinen sähköpostiosoitteesi toimii tunnuksenasi jäsensivustolle kirjautumisessa.

Alla määrittämääsi huoltajan sähköpostiosoitteeseen lähettämme pyynnöstä linkin, jonka kautta huoltaja pääsee tarvittaessa muuttamaan ja tarkistamaan lapsensa jäsentiedot. Pyynnön voi esittää Yhteystiedot-sivun palautelomakkeella. 

Seuran jäsenyydestä voi poistua ilmoittamalla siitä Yhteystiedot-sivun palautelomakkeella. Tällöin poistamme kerätyt henkilötiedot jäsenrekisteristämme pikimmiten. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävillä seuramme suojatuilla jäsensivustolla.

Jäsensivustolta löytyy ohjeet kilpailuilmottautumisia varten. 

Jos olet jo seuran jäsen

Älä lähetä alla olevaa lomaketta tässä tapauksessa. 

Omat jäsentietosi pystyt päivittämään, kun kirjaudut omilla tunnuksillasi Jäsenluettelo-sivulle ja luet siellä olevat ohjeet.

Jos tarvitset tunnukset jäsensivustolle, niin voi pyytää ne Yhteystiedot-sivustolla olevaa lomakeen kautta.